Искаме съмненията в изборните резултати да бъдат изчистени. В понеделник ще

...
Искаме съмненията в изборните резултати да бъдат изчистени. В понеделник ще
Коментари Харесай

Ваня Григорова: БСП да си оправят партийните проблеми и да не ме замесват

Искаме подозренията в изборните резултати да бъдат изчистени. В понеделник ще внесем тъжба по отношение на решението на Административния съд в София, който отхвърли настояването, с което се оспорват резултатите от вота.

Това каза в ефира на Ваня Григорова.

Григорова разяснява изявленията на Атанас Зафиров от Българска социалистическа партия, в които твърди, че неуспелият претендент Ваня Григорова би трябвало да спре да повтаря по студията „ аз ”, тъй като това в огромна степен наскърбява и неглижира напъните на членовете и симпатизантите на Българска социалистическа партия.

„ Г-н Зафиров дано си прави сметката кой е бил моторът на цялата акция. Българска социалистическа партия се включва в армията, която ме атакува от страна на Политическа партия и Демократична България. Не мога да си го обясня, те би трябвало да кажат в каква подмолна сглобка са попаднали. Зафиров явно е решил да атакува претендента, който е ѝ на БСП-София. Нека си оправят партийните проблеми и да не ме замесват ”, сподели Григорова.

Тя добави, че Българска социалистическа партия на парламентарните избори в София има 36 000 гласа, а тя на първи тур 80 000 гласа, а на втори тур те са 170 000 гласа. Григорова посочи, че обособени персони в партията избират да компрометират, а не да работят в полза на хората.

„ Не съм съперник на Корнелия Нинова. Призовавам хората, които са се напрегнали на „ Позитано ”, да пият чай и да се успокоят, сподели още тя.

Григорова посочи, че нов политически план не е на дневен ред.

„ Ползотворно и дейно е да има ляво обединени. Лявото пространство да не е раздробено, явно е, че това е сполучлива формула, само че дали ще се случи и кой ще го направи не мога да кажа ”, добави Григорова.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР